αντλια ινσουλινης

Η νέα αντλία ινσουλίνης που αλλάζει τα δεδομένα στη διαχείριση του διαβήτη

Η χορήγηση ινσουλίνης αποτελεί ενδεχομένως μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη ακόμα και σήμερα.

Ενώ οι ενέσεις έχουν εξελιχθεί και δεν υπάρχει ιδιαίτερος πόνος κατά το τρύπημα, υπάρχουν κι άλλα ζητούμενα που πρέπει να λάβουμε υπόψη, όπως ο φόβος του ασθενή για τις ενέσεις (μια καθαρά ψυχολογική φοβία που δεν συσχετίζεται απαραίτητα με την ύπαρξη πόνου), το άγχος να μην ξεχάσει να έχει μαζί του την γνωστή «πένα» όπου κι αν βρίσκεται, ή και το υπαρκτό πρόβλημα της ευθύνης των φροντιστών απέναντι σε άτομα με σακχαρώδη διαβήτη που δεν μπορούν να χορηγηθούν από μόνα τους την ινσουλίνη.

Το Α7 TouchCare® από την MEDTRUM είναι το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης διαβήτη που λύνει μια για πάντα όλα αυτά τα προβλήματα, αλλάζοντας τις συνήθειες και κατ’ επέκταση τη ζωή των ατόμων που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη.

Πως λειτουργεί:

Το Α7 TouchCare® είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης διαβήτη, το οποίο αποτελείται από μια αντλία αυτόματης και εύκολης έγχυσης ινσουλίνης (A7 TouchCare® Insulin Pump) στον οργανισμό και από έναν μετρητή γλυκόζης συνεχόμενης χρήσης (A7 TouchCare® CGM).

Το επαναστατικό αυτό σύστημα αποδεσμεύει τον ασθενή ή/και τους φροντιστές του από την ευθύνη της συνεχούς παρακολούθησης του σακχάρου στο αίμα αλλά και από την χορήγηση ινσουλίνης. Διότι γίνεται εντελώς αυτόματα και ανεπαίσθητα τη στιγμή που χρειάζεται, χωρίς το άτομο να πρέπει να διακόψει τις δραστηριότητες του ή να ασχοληθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Μάλιστα, ο ασθενής ξενοιάζει απόλυτα αφού το σύστημα είναι απολύτως αυτοματοποιημένο και με δυνατότητα λειτουργίας συνεχόμενων ημερών.

Η τοποθέτηση των δύο συσκευών γίνεται με ευκολία πάνω σε οποιαδήποτε μαλακή επιφάνεια του σώματος, όπως κοιλιακή χώρα, μπράτσο ή μηρό.

Είναι διακριτικές, καθώς φοριούνται κάτω από τα ρούχα χωρίς να γίνονται αντιληπτές αλλά και αδιάβροχες, που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν χρειάζεται να τις αφαιρεί στο μπάνιο ή στο κολυμβητήριο (αν αθλείται).

A7 TouchCare® Insulin Pump – Χαρακτηριστικά

  • Εύκολα και απλά έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας, παντού. 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα
  • Είναι αδιάβροχο και σχεδιασμένο για μέγιστη άνεση
  • Προσαρμόζεται στους χρόνους γεύματος και στην καθημερινή σας ζωή

A7 TouchCare® CGM – Χαρακτηριστικά

  • Διακριτικός σχεδιασμός: Ένας μικροσκοπικός & ευέλικτος αισθητήρας
  • Συνεχόμενες μετρήσεις: Συμπαγής και διακριτικός με τουλάχιστον 720 μετρήσεις ημερησίως
  • Ακρίβεια: Ακριβείς μετρήσεις με 9% βαθμονόμηση MARD (Μέση απόλυτη σχετική διαφορά)
  • Αδιάβροχo: Είτε για κολύμπι είτε στο ντουζ, πηγαίνει όπου πηγαίνετε χωρίς κανέναν περιορισμό

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Α7 TouchCare® αποτρέπει τον κίνδυνο υπογλυκαιμικού επεισοδίου αφού η παρακολούθηση διαρκεί όλη μέρα αλλά και νύχτα. Επίσης, χάρη στο EasySense App, την εφαρμογή που συνδέεται αυτόματα με το σύστημα από το smartphone, όλα τα data αποθηκεύονται και η παρακολούθηση μπορεί να λαμβάνει χώρα εξ αποστάσεως από τους φροντιστές.

 

Ενεργοποίηση της αντλίας ινσουλίνης

Αφαίρεση της αντλίας ινσουλίνης (βίντεο)

Πως να το αποκτήσετε: Η EIFRON αποτελεί αποκλειστικό διαχειριστή και διανομέα του Συστήματος Α7 TouchCare® της MEDTRUM. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες: 2310 461 000, 2310 464 000 και info@eifron.com.